Vill du synas på Sportstravel Golf och nå ut till tusentals golfare som letar golfresor och golfprylar varje vecka? Sportstravel Golf erbjuder annonsplatser både för Golfresebyråer och golfbutiker.

Golfresebyråer

Annonsera era destinationer på Sportstravel Golf och få fler kunder och besökare till hemsidan. Genom att annonsera på Sportstravel Golf attraherar ni inte bara fler besökare till hemsidan utan ni bygger också fler SEO poäng som krävs för att komma högre upp i Googles algoritmer. Genom att annonser med era destinationer med länkar både till er huvudhemsida och den unika destinationen bygger ni så kallade ”backlinks” som pekar mot er hemsida. Backlinks är nödvändigt för att bygga trovärdighet hos Google och få fler besökare till er hemsida.

Våra annonspaket

Bronspaketet: 10 annonser – 1 500kr/år

Silverpaketet: 25 annonser – 3 250kr/år

Guldpaketet: 50 annonser – 6 000kr/år

Platinumpaketet: 100 annonser – 10 000kr/år

Golfbutiker

Ni driver idag en golfbutik som kanske säljer golfkläder, golfklubbor, golfbollar med mera? Eller så är ni ett profilföretag som trycker reklam på golfbollar? Genom att annonsera på Sportstravel Golf med en länk och er logga under Golfbutiker så erhåller ni både fler besökare till er hemsida, men även bygger SEO poäng då vi pekar mot er hemsida och på så sätt får ni in en till ”backlink” som hjälper er komma högre i Googles algoritmer.

Våra annonspaket

Lilla annonspaketet: Bild och länk till er hemsida – 750kr/år

Stora annonspaketet: Bild och länk till er hemsida + Egenskriven artikel på max 1 500 ord med 5 länkar och bilder – 2 000kr

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.