LIV Golf genomför ändringar inför den kommande säsongsavslutningen

De två sista tävlingarna i LIV Golf Invitational Series 2023 har fått ett modifierat schema. Tourfinalen var ursprungligen planerad att äga rum i Jeddah, Saudiarabien, men har nu ändrats till att spelas på Doral i Florida den 20-22 oktober, precis som förra säsongen.

LIV Golf Jeddah kommer istället att spelas den 13-15 oktober, vilket innebär att det har skett en förskjutning från det tidigare planerade datumet den 3-5 november.

Henrik Stenson, den ende svensken som spelar i LIV Golf Invitational Series, befinner sig för närvarande på 23:e plats på Order of Merit efter att ha deltagit i nio tävlingar under årets schema. Stenson avslutade på en delad sjätteplats förra veckan i London och har samlat ihop totalt 41 poäng. Samtidigt leder Talor Gooch från USA med 137 poäng.

Stensons lag, Majesticks GC, ligger för närvarande på en nionde plats av tolv lag med totalt 22 poäng. Det ledande laget, 4Aces GC, som vann förra året, har hittills samlat 168 poäng.

Med dessa ändringar i schemat för de återstående tävlingarna hoppas LIV Golf skapa spännande och utmanande tävlingsmiljöer för spelarna samt ge möjligheter för förbättringar i ställningen på Order of Merit. Det återstår att se hur säsongsavslutningen kommer att påverka slutresultatet och vilka spelare som kommer att dominera LIV Golf Invitational Series 2023.

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen ange ditt användarnamn eller e-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.